17 квітня 2024

 #Пост_подяка

🌺🌿Робочий день розпочався з хороших новин.
Поповнення бібліотечного фонду новими книжками завжди є приємним сюрпризом для любителів читання, особливо коли це подарунок від українського письменника, який переймається долею бібліотек, як Андрій Кокотюха.
Завдяки волонтерській ініціативі письменника, який залучає небайдужих людей донатити на придбання книг для бібліотек, Бібліотека селища Дубище отримала шість нових видань для дорослих і дітей українських та зарубіжних авторів.
Ми щиро вдячні Кокотюха Андрій Не Візьмете за вагомий внесок в розвиток нашої бібліотеки.Нові надходження книг - це завжди свято для бібліотеки.Книги українського письменника,літератора,краєзнавця Кокотюха Андрій Не Візьмете .
Пан Андрій відгукнувся на моє прохання і допоміг поповнити фонд нашої бібліотеки чудовими книгами 📗📘📓📕українських письменників і зарубіжних
Висловлю щиру подяку від себе особисто та наших читачів, пану Андрію, за дарунок. Ви робите дуже важливу справу, адже наразі сільські бібліотеки та їх користувачі дуже потребують українськомовної літератури 📚.Така увага до бібліотек радує,адже нові книги це завжди свято для бібліотекаря і його читачів а в даний час тим більше.Кожна з цих книг знайде свого читача.
Бажаємо Вам міцного здоров'я, миру,творчих успіхів та всіх земних благ 🙏








Немає коментарів:

Дописати коментар