17 квітня 2024

Книги від автора: Сергія Баранова

 #Сергій_Баранов

День розпочинається з подарунків!
А коли це книги, сучасні, актуальні та неймовірно цікаві, то це дуже - дуже приємно.
Сьогодні наша книгозбірня отримала в подарунок книгу Сергія Баранова"Люстдорф" сучасного українського письменника. Ми щиро вдячні за такий чудовий та актуальний подарунок.Роман "Люстдорф". Це історія кохання двох молодих людей, сповнена пристрасті, страждань і зради, пошуку істини в цьому складному світі, де особисті пристрасті переплітаються з політичними інтригами.
"Люстдорф" - це захоплива історія, що розгортається наприкінці 1980-х років в маленькому приморському селищі Люстдорф і військовій частині, розташованій поруч. Лейтенант Максим Корецький знайомиться з талановитою студенткою-художницею Марі і його життя змінюється назавжди. Корецький поринає у світ мистецтва, який відкриває йому нові грані життя. Однак, щастя молодят на межі руйнування, коли в їхньому житті з'являється майор Панфілов із КДБ...
У результаті душевних мук і роздумів лейтенанту Корецькому доводиться боротися із сумнівами та обирати між службою і совістю, між правдою і вимушеною співпрацею з особистим.
Чи зможе Максим знайти в собі силу протидії випробуванням і зберегти свою любов? Відповіді неочевидні, але саме це робить роман «Люстдорф» таким захопливим і залишає у читача незабутнє враження.
Адже книга надійшла до бібліотеки, де її прочитає не один десяток користувачів, а це найголовніше для дарувальника. ♥️🇺🇦Тож давайте знайомиться з новинкою.
🇺🇦 🇺🇦Запрошуємо усіх шанувальників книги, до нас в бібліотеку. А пану Сергію бажаємо міцного здоров'я, мирного неба, Перемоги, великого щастя,творчих злетів та здійснення усіх мрій та задумів ❤️ 📗📘📙

Немає коментарів:

Дописати коментар