30 грудня 2013

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 


                                           Шановні користувачі!

Вітаю Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичу Вам міцного здоров’я, творчих натхнень, здійснення ваших професійних планів, особистих бажань та усіх мрій і задумів.
Запрошую  під час свят відвідати бібліотеку та скористатися послугами Інтернету, урізноманітнити своє дозвілля, збагатитися інформацією про святкування Новорічних та Різдвяних свят в інших країнах світу.

      Ви вже готові зустрічати Новий рік? Отож, мандруємо разом з нами країнами світу.

рік англіяВЕЛИКОБРИТАНІЯ
новий рік3В Англії можеш гуляти спокійно! Хіба що не втримаєшся – і скупиш всі-всі іграшки, яких у святкову ніч продається безліч! А ще, з початком відліку 12 ударів, англійці відчиняють задні двері будинку, щоб випустити Старий рік. А коли стукне дванадцятий раз, відчиняють передні двері, щоб впустити Новий рік.
рік італія 1
ІТАЛІЯ
Ой, мабуть, не варто новорічної ночі гуляти італійськими вуличками! Адже італійці вважають за краще викинути з вікна непотрібні речі, щоб позбутися нещасть.
А вранці 1 січня несуть додому воду з джерела – така вода приносить щастя. Тож якщо тобі немає чого подарувати італійцеві, то він буде дуже радий простій джерельній воді.
рік шотландія
ШОТЛАНДІЯ
Новорічної ночі вулицями шотландських міст і сіл котяться підпалені бочки. Таким чином спалюють Старий рік. Якщо першим у новому році до господи увійде темноволосий чоловік з подарунком, то на родину чекає величезне щастя!
рік франціяФРАНЦІЯ
Маленькі французи для подарунків ставлять коло ліжок дерев’яні черевички. А кому за святковим столом дістанеться біб, запечений в пирозі, той стає «бобовим королем». На нього надівають корону і виконують усі його забаганки протягом ночі!
ЯПОНІЯ
рік японія
Кожному японцю в новий рік потрібні граблі! Адже чим ще вони зможуть загрібати щастя? А ще тут дзвонять не 12, а 108 разів – за кількістю людських гріхів. З кожним ударом один гріх зникає.
                                      
 
                   З Новим роком, любі друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар