04 лютого 2014

Бесіда з школярами.

3 лютого в Дубищенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня відбулася бесіда з школярами щодо забезпечення доступності медичної допомоги, медичного обслуговування та про профілактику і лікування онкологічних захворювань.
Спілкуючись з учнями 9-10 класів, перший заступник голови райдержадміністрації Тарас Войтович зауважив, що переорієнтація роботи медичної галузі в сторону профілактики, активне впровадження здорового способу життя є основним пріоритетом реформи в охороні здоров’я, своєчасно виявлене захворювання на ранній стадії, зокрема онкологічне, перестає бути вироком і за сучасних медичних технологій може бути успішно вилікуване. «Президент України Віктор Янукович зазначив, що реформування охорони здоров’я в Україні сьогодні є ключовою, стратегічною галуззю країни, яка і надалі залишатиметься в центрі уваги державної політики» ¬- додав він.
Розмову продовжила заступник головного лікаря Центральної районної лікарні Вікторія Петровська, яка розповіла школярам про методи виявлення онкологічних захворювань на ранній стадії та способи їх лікування.




 


Немає коментарів:

Дописати коментар