31 серпня 2024

 

Пост_подяка
#Дей_Натан
#Подарунок_з_добрих_рук
Кожна подарована книга нашій бібліотеці – це завжди велика радість  для  бібліотекарів та читачів.
У складні часи так важливо мати орієнтири, які покажуть дорогу навіть у сильні шторми та бурі. Часто саме книги допомагають знайти відповіді на питання, які нас хвилюють. ДЯКУЄМО ЗА ПОДАРОВАНІ КНИГИ
Здійснюйте добро, поки ви існуєте!
Дені Дідро
Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?! Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського.
Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.
Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею.      Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги, бо впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача.Щиро дякую      Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги, бо впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача.Щиро дякую.



































Немає коментарів:

Дописати коментар