19 вересня 2013

ІНТЕРНЕТ-МАНДРІВКА:" ЗЕМЛЯ РОЗКРИВАЄ СВОЇ ТАЄМНИЦІ"

Що може бути захопливішим за нові відкриття? Планета Земля чекає на своїх дослідників і розкриває перед ними свої таємниці.
Користувачі поринули в інтернет – мандрівку , познайомилися  з дивовижними тваринами і рослинами, здійснили захопливу подорож по країнах і континентах, розкрили загадки давньої і нової історії.Та це не просто інтернет – мандрівка, а калейдоскоп цікавих повідомлень під назвою «Знайомтесь: " Загадки і таємниці  нашої планети"   Присутні дізнались про чисельні таємниці землі папуг, про історію відкриття п’ятого континенту, дізналися про незвичайну і найстарішу зі скель на нашій планеті – Айєрс Рок і, звичайно, познайомилися з аборигенами.

Дітям дуже сподобалися документальні фільми :"Таємниці світу: непізнане і незрозуміле навіть у XXI столітті,"Таємниці пірамід"" Не обійшлося без гри: діти складали діораму. Крім того, мандрівники познайомилися з незвичайними, рідкісними тваринами і рослинами  за допомогою кросворда, який потрібно було розгадати.
Ще багато Земля розкриває  свої таємницІ , тому запрошуємо вас, та ваших друзів стати справжніми мандрівниками і шукачами пригод.
Чекаємо на Вас в бібліотеці!






 

Немає коментарів:

Дописати коментар