01 березня 2014


1 березня -  Міжнародний  День котів! 
З першим Днем весни!



Книги про котів

Книга "Марципан Пломбірович", автори Валентин та Яна Берт 
від "Видавництва Старого Лева"

Книга віршів Григорія Фальковича стане неймовірно гарним подарунком для дітей і дорослих, які люблять домашніх улюбленців, котів і собак, а також полюбляють поезію для дітей. Веселі, вигадливі, кумедні вірші ілюстровані надзвичайними роботами Наталі Ярової.


 _____________________________________

Книга "Про котів та про собак", автора Григорія Фальковича 
від "Видавництва Старого Лева"

Добре бути котом в елітних господарів  – спати на пухових перинах, їсти самі делікатеси і лише вилизуватися, щоб бути білим і пухнастим. Оце так щастя! Та одного дня все може зникнути  – разом із твоїм багатим господарем. І ось тоді почнеться справжнє життя – сповнене пригод, випробувань і вірних друзів!


_____________________________________

Серія книг "Пригоди Петсона і Фіндуса", автора Свена Нордквіста
від видавництва "Навчальна книга Богдан"

Бешкетувати, гратися і веселитися люблять усі! А от робити це професійно вдається дивакуватому дідусеві Петсону та його незвичайному кошеняті Фіндусу, яке ходить у зелених смугастих штанцях, і… розмовляє! Яких тільки пригод не зазнали нерозлучні друзі! І на хижого рудого лиса полювали, і у похід ходили, і намет у саду ставили, і котлети на городі саджали, і рибалили. А як вони святкували Різдво, коли Петсон зламав ногу! Гадаєте – сиділи й сумували, а свято – не вдалося? Помиляєтеся! Це Різдво стало просто незабутнім! І як з’ясувалося, – ялинку можна змайструвати навіть своїми руками! Єдине, чого не вміють персонажі серії книг шведського письменника Свена Нордквіста «Пригоди Петсона і Фіндуса», то це – нудьгувати! Тож ласкаво просимо на шведський хутір, де мешкають Петсон і Фіндус, а супроводжуватимуть нас у неблизькій мандрівці, з першої сторінки по останню, авторські ілюстрації Свена Нордквіста, які зроблять читання ще цікавішим і веселішим. Цінність і важливість справжньої вірної дружби, вміння вибачати й підтримувати – ось що, вочевидь, передусім хочуть показати незвичайні персонажі книг серії «Пригоди Петсона і Фіндуса», яких вже полюбили діти у різних куточках світу. За мотивами цих видань створені фільми й мультфільми, комп’ютерні ігри та комікси. А читати ці твори українською маємо змогу завдяки чудовому перекладу київської письменниці Галини Кирпи.
_____________________________________

Коти і книги





Немає коментарів:

Дописати коментар